Tapas oppskrifter

Gode
oppskrifter

Tapas oppskrifter

  • Bakt torsk med chorizo
    7

    Bakt torsk med chorizo

    Deilig, bakt torsk med chorizo

    Summary
    Recipe Name
    Bakt torsk med chorizo
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Tilbehør til Taga spekemat
    2

    Tilbehør til Taga spekemat

    Lær deg det riktige tilbehøret!

    Summary
    Published On
  • Serrano med frisk asparges
    9

    Serrano med frisk asparges

    En nydelig rett anbefalt som forrett eller som kos i godt lag.

    Summary
    Recipe Name
    Serranoskinke med frisk asparges
    Published On
    Total Time
  • Blåskjell med chorizo
    6

    Blåskjell med chorizo

    Deilige blåskjell med Taga Chorizo

    Summary
    Recipe Name
    Blåskjell med chorizo
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Chorizo sandwich
    0

    Chorizo sandwich

    Et nydelig lite måltid som er enkelt og raskt å tilberede!

  • Langpizza med serranoskinke og chorizo spekepølse
    0

    Langpizza med serranoskinke og chorizo spekepølse

    Smakfull pizzavariant for hele familien!

  • Melon og serranoskinke
    8

    Melon og serranoskinke

    Den perfekte forretten!

  • Sommeranretning med serranoskinke
    3

    Sommeranretning med serranoskinke

    En enkel Serranorett!

  • Chorizo med kyllinglår og oliven
    8

    Chorizo med kyllinglår og oliven

    Kyllinglår og spekepølse går hånd i hånd!

  • Tapasoppskrifter
    4

    Tapasoppskrifter

    Varme og kalde tapasretter – enkelt og smakfult!

  • Pizza med chorizo, rucculasalat og crème fraîche
  • Pizza med chorizo og fersk mozzarella
    0

    Pizza med chorizo og fersk mozzarella

    Hjemmelaget pizza som smaker fantastisk!

  • Chorizo med pasta
    0

    Chorizo med pasta

    En enkel og rask pastarett. Godt er det også!

  • Chorizo med poteter, hvitløk og kapers
    7

    Chorizo med poteter, hvitløk og kapers

    Spekemat i form, enkelt og velsmakende!

  • Kyllingbryst med serranoskinke
    2

    Kyllingbryst med serranoskinke

    Kylling + Serrano = sant

  • Grillspyd med chorizo og kyllingbryst
    0

    Grillspyd med chorizo og kyllingbryst

    Finn frem grillen og sjongler med smakfulle grillspyd!

  • Baguette med serranoskinke og kyllingbryst
    0

    Baguette med serranoskinke og kyllingbryst

    Perfekt til sommerlunsjen!

    Summary
    Recipe Name
    Baguette med Taga Serrano og kyllingbryst
    Published On
    Total Time
  • Skalldyranretning med Taga Ibérico Pata Negra
    1

    Skalldyranretning med Taga Ibérico Pata Negra

    Sjøkreps, reker, Iberico – en sommeranretning med noe av det beste fra hav og land!

    Summary
    Recipe Name
    Skalldyranretning med Taga Iberico
    Published On
    Total Time
  • Jordbær og serranoskinke
    2

    Jordbær og serranoskinke

    La deg friste av sommerfriske jordbær og Taga Serrano Tapas!

    Summary
    Recipe Name
    Jordbær og Serrano
    Published On
    Preparation Time
    Total Time
  • Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær
    0

    Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær

    Sommersalat med marinade og Serranoskinke. Høres ikke det fristende ut?

  • Scampi med serranoskinke
    1

    Scampi med serranoskinke

    En uslåelig sammensetning for smaksløkene!

    Summary
    Recipe Name
    Scampi med Serrano
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Serrano Antipasti
    0

    Serrano Antipasti

    En enkel og god Antipasti!

    Summary
    Recipe Name
    Serrano Antipasti
    Published On
    Total Time

Visste du at...

Én av de beste gavene du kan ta med til en spanjol, er et lite stykke av den mest eksklusive ibericoskinken – Jamón ibérico de bellota. Du vil få en venn for livet!

Visste du at...

Skinke bør ha romstemperatur for å få frem de gode smakene. Og skivene er dessuten mye lettere å få fra hverandre hvis pakken har vært åpnet og ute av kjøleskapet minst 10 minutter før du skal legge den opp.

Visste du at...

Ingen i verden spiser like mye spekeskinke som spanjolene – over 5 kilo i året!