Baguette med serranoskinke og kyllingbryst

Baguette med Taga Serrano og kyllingbryst
Baguette med serranoskinke og kyllingbryst

Ingredienser

  • 4 baguetter
  • 150 g Serranoskinke Tapas
  • 150 g kyllingbryst
  • 70 g aioli eller majones
  • 50 g Manchego eller Parmesan
  • Druer, minitomat og salat

Tilberedning

Stek baguettene i ovnen til de får en gyldenbrun farge (litt vann på baguettene før du legger dem i ovnen gir dem en ekstra sprø skorpe). Kyllingbrystene stekes i ca. 10-12 minutter i stekeovn på ca. 200 grader.

Avkjøl baguetter og kyllingbryst før du skjærer kyllingbrystene i passe tynne skiver. Smør aioli i baguetten og legg inn kylling og serranoskinke. Pynt med tomat, druer og salat. Ha over revet Manchego eller Parmesan.

Baguettene kan selvfølgelig servers varme.

Tilbehør

Litt melon og pistasjnøtter på tallerken pynter litt opp og er meget godt sammen med baguetten.

Antall porsjoner

Tilberedningstid

25
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Baguette med Taga Serrano og kyllingbryst
Published On
Total Time