Stek baguettene i ovnen til de får en gyldenbrun farge (litt vann på baguettene før du legger dem i ovnen gir dem en ekstra sprø skorpe). Kyllingbrystene stekes i ca. 10-12 minutter i stekeovn på ca. 200 grader. Avkjøl baguetter og kyllingbryst før du skjærer kyllingbrystene i passe tynne skiver. Smør aioli i baguetten og legg inn kylling og serranoskinke. Pynt med tomat, druer og salat. Ha over revet Manchego eller Parmesan. Baguettene kan selvfølgelig servers varme. Litt melon og pistasjnøtter på tallerken pynter litt opp og er meget godt sammen med baguetten.Ingredienser
Tilberedning
Tilbehør
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Vanskelighetsgrad
Baguette med serranoskinke og kyllingbryst
25
minutter
Summary
Recipe Name
Baguette med Taga Serrano og kyllingbryst
Published On
Total Time