Bakt torsk med chorizo

Bakt torsk med chorizo

Ingredienser

  • 600-800 g torskefilet
  • 1 dl olivenolje
  • Salt og pepper
  • 100 g Taga Chorizo
  • 10 poteter
  • 3 dl melk
  • 2 ss smør
  • 1 bunt asparges
  • Cherrytomater

Tilberedning

Legg torskefiletene i en ildfast form, pensle torsken med olivenolje og dryss litt salt og pepper over. Stekes midt i ovnen på 150 grader i ca 20min. 100 g chorizo kuttes i terninger og freses i stekepannen og legges over den ferdige fisken.

Potetmos: Skrell 10 poteter, del de i skiver og kok de møre. Slå av vannet og mos potetene med potetstapper eller stavmixer. Tilsett melk, smør og krydder og rør godt mens potetene fortsatt står på komfyren (lav varme).

Tilbehør

Server med asparges og cherrytomater.

Antall porsjoner

Tilberedningstid

30
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Bakt torsk med chorizo
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time