Blåskjell med chorizo

Blåskjell med chorizo

Ingredienser

  • 250 g Taga Chorizo
  • 1 nett friske blåskjell
  • 1 løk
  • 3 båter hvitløk
  • Olivenolje til steking
  • 4 dl hvitvin
  • sitron

Tilberedning

Fres løk og hvitløk i litt olivenolje, tilsett chorizo som du på forhånd skjærer i skiver, la dette surre en liten stund før du tilsetter hvitvin eller vann. Legg i blåskjellene og damp dette til blåskjellene åpner seg.

Tilbehør

Legg blåskjell og chorizo i et dypt serveringsfat og pynt med sitron, serveres varme med ristet loff med smør. Bruk gjerne kraften etter kokingen til dippe. En god hvit vin, passer utmerket til denne retten.

Antall porsjoner

Tilberedningstid

30
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Blåskjell med chorizo
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time