Forvarm ovnen til 250 grader mens du lar pizzadeigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapiret under. Pizzasaus fordeles utover hele bunnen før du legger på revet ost, cherrytomater og tynne skiver av rødløk og mozzarella. Stek pizzaen i oven i 10-15 minutter, og så er den klar til servering! Fyll på med pizzasaus, ost, tomater og stek pizzaen i 10-15 minutter. Ta ut pizzaen, legg på chorizo, rucculasalat, syltet paprika og Crème Fraîche og den er klar til servering. Du kan også bruke serranoskinke i skiver. Samme fremgangsmåte; legg på skivene etter at pizzaen er ferdig stekt. Smaken er fantastisk!Ingredienser
Tilberedning
Alternativ pizza
Tips
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Vanskelighetsgrad
Pizza med chorizo, rucculasalat og crème fraîche
40
minutter