Pizza med chorizo, rucculasalat og crème fraîche

Pizza med chorizo, rucculasalat og crème fraîche

Ingredienser

  • Pizzabunn; 200 g italiensk (Tine)
  • ca. 100 g Chorizo skåret i skiver
  • 100 g pizzasaus eller Crème Fraîche
  • 200 g revet Jarlsberg
  • 150 g cherrytomat
  • 1 stk grillet paprika (glass)
  • Rucculasalat og Crème Fraîche

Tilberedning

Forvarm ovnen til 250 grader mens du lar pizzadeigen hvile på kjøkkenbenken i ca. 10 minutter. Rull deigen ut på stekeplaten med bakepapiret under. Pizzasaus fordeles utover hele bunnen før du legger på revet ost, cherrytomater og tynne skiver av rødløk og mozzarella.

Stek pizzaen i oven i 10-15 minutter, og så er den klar til servering!

Alternativ pizza

Fyll på med pizzasaus, ost, tomater og stek pizzaen i 10-15 minutter. Ta ut pizzaen, legg på chorizo, rucculasalat, syltet paprika og Crème Fraîche og den er klar til servering.

Tips

Du kan også bruke serranoskinke i skiver. Samme fremgangsmåte; legg på skivene etter at pizzaen er ferdig stekt. Smaken er fantastisk!

Antall porsjoner

Tilberedningstid

40
minutter

Vanskelighetsgrad