Scampi med serranoskinke

Scampi med serranoskinke

Ingredienser

  • 8 stk Scampi pr. person (4-500g)
  • 2×70 gr Taga Serranoskinke
  • 100 g sursøt marinade
  • 150 g salat assotert (trippel, ruccula, ekeblader etc.)
  • 250 g Cherrytomat
  • 1-2 sitroner eller lime

Tilberedning

Rens scampi og legg dem i en marinade bestående av olivenolje, friske urter, litt sursøt saus og saft av 1 lime eller sitron, og la det ligge i 20 – 30 min.

Klipp serranoskinken på langs i 3 strimler, surr dem rundt scampiene og tre dem på grillspyd. Beregn ca. 4 scampi pr. spyd. Stek scampien i panne i 3 – 5 minutter til den skifter farge fra grønn til lyserød. Vend spydene underveis slik at de ikke blir brent.

Vask og tørk salat, skjær sitron i skiver, og hell sursøt saus i en liten skål. Salat legges på tallerken og grillspyd med scampi og serrano legges på til slutt. Pynt med sitronbåter og cherrytomater.

Antall porsjoner

Tilberedningstid

30
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Scampi med Serrano
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time