Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær

Serranoskinke med sommersalat og friske jordbær

Ingredienser

  • 2×150 g Taga Serrano Tapas
  • 500g Jordbær
  • 50-70 g Manchego eller Parmasan.
  • 250g salat

Tilberedning

Frisk trippelsalat, rucculasalat og ekebladsalat vaskes og tørkes. Lag en marinade med balsamicoedikk, olivenolje, salt, pepper, sukker og nypresset lime eller sitron, og bland og rist den godt før du heller den over salaten. Legg serranoskinken på salaten og pynt med friske jordbær og Manchego – ost eller Parmesan. Velg mellom våre mange skinketyper – som f.eks. Taga Gran Reserva Serrano eller Taga Rioja Serrano.

Tilbehør

Server denne med godt brød som baguetter eller foccacia, rød og grønn oliven, marinerte hvitløksfedd, pickles etc. “Sprudlende drikke” er alltid et godt valg til Serrano og jordbær!

Antall porsjoner

Tilberedningstid

10
minutter

Vanskelighetsgrad