Skalldyranretning med Taga Ibérico Pata Negra

Skalldyranretning med Taga Ibérico Pata Negra

Ingredienser

  • 1-2 kg reker med skall
  • 4-5 saltvannskreps
  • 4×60 g Taga Iberico skinke
  • 3-400 g melon (Cantaloupe, Honning eller Melon piel de sapo)
  • 250 g Cocktail tomater
  • 1 sitron

Tilberedning

Kokt sjøkreps deles på langs og friske, store reker fylles i en skål som pyntes med sitron og evt. dill. Legg på Taga Ibérico Pata Negra, melon og tomater, og du har en sommeranretning med noe av det beste fra både hav og land!

Tilbehør

Her passer det godt med brød og tradisjonelt tapas – tilbehør som majones og/eller aioli. En enkel og smakfull anretning som er rask å lage!

Antall porsjoner

Tilberedningstid

20
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Skalldyranretning med Taga Iberico
Published On
Total Time