Spansk spekemat

Spekemat tradisjonene i Norden har lange røtter. Selv om tilbehøret er ulikt, så er det første og fremst den kalde spekematen som preger våre nordiske matvaner. Som for eksempel den norske spekemat tradisjonen med lefse, flatbrød, smør og rømme som har fulgt oss siden tidenes morgen og er vårt faste følge i mange festlige anledninger. Og dette er en tradisjon vi i Taga både bifaller og applauderer. Men man trenger nødvendigvis ikke velge bort noe for å velge noe nytt – ja, takk – begge deler, sier vi. Så vi håper du lar deg inspirere av våre spanske spekematprodukter og serverer noe nytt neste gang bordet dekkes.

Spekemat i Sør-Europa blir servert på uttallige spennende måter. Som kalde tapas med tilbehør som aioli, soltørket tomat, oliven, ost og frisk fiken. Og som smaksrike ingredienser i varme tapasretter og middager. Våre produkter omfatter ulike typer spekeskinker og spekepølser, men også produkter som ferske pølser og kokt hel skinke.

Vi i Taga driver utstrakt reisevirksomhet i Middelhavsområdet for å kunne gi deg nye og spennende smaksopplevelser. I dag omfatter produktene våre først og fremst utvalgte spanske spekemat produkter fra våre håndplukkede spanske produsenter. Her kan du lese mer om svinekjøtt og griseraser, det spanske landskapet som gir oss Iberico skinkene, ulike spekeskinke typer og våre mange sorter pølse. Bienvenido a Taga!

Matglad / På tur i Spania