Våre spekemat produkter

Spansk spekemat er en vitenskap. En vitenskap for de som produserer maten – men ikke for oss som spiser den. For oss som er så heldig å få nyte spanske delikatesser, er det kun smaksløkene og matgleden som betyr noe. Legger du 3 ulike kvaliteter av spanske spekeskinker på en tallerken og ber din kjære smake  – vil din utvalgte sannsynligvis kunne kjenne at det smaker forskjellig.  Våre 3 produktserier, Taga Classic, Taste of Taga og Taga Selected, gjør det enkelt for deg å velge når du skal unne deg noe godt både til hverdag og fest. Med Taga kan du tilfredsstille både kresne ganer og slunkne lommebøker. Velbekomme!

 

Taga Classic

– gode robuste hverdagsprodukter som vil sette en ekstra spiss på måltidene. Taga Classic produktene kjenner du lett igjen med den røde emballasjen.

Taste of Taga

– kvalitetsprodukter du unner deg når det er en spesiell anledning eller fintfolk på besøk. Taste of Taga produktene har vi valgt å kle i en lys og lekker emballasje.

Taga Selected

– vår aller beste kvalitet og produkter du ikke kjøper hver dag. Foreløpig er det kun ett produkt i denne serien – vår stolthet Taga Ibérico Pata Negra. Se etter den sorte eksklusive pakken og nyt den med godt brød og en god olje. Mer trengs ikke for å sette en liten gullkant på dagen.

Taga selected