baguette-med-taga-serrano-og-kyllingbryst-TAGA_dsc_4826

Baguette med serrano og kyllingbryst

Ingredienser

  • 4 baguetter
  • 150 g Taga Serranoskinke
  • 150 g kyllingbryst
  • 70 g aioli eller majones
  • 50 g Manchego eller Parmesan
  • Druer, minitomat og salat

Antall porsjoner

Tilberedningstid

25 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Stek baguettene i ovnen til de får en gyldenbrun farge (litt vann på baguettene før du legger dem i ovnen gir dem en ekstra sprø skorpe). Kyllingbrystene stekes i ca. 10-12 minutter i stekeovn på ca. 200 grader.

Avkjøl baguetter og kyllingbryst før du skjærer kyllingbrystene i passe tynne skiver. Smør aioli i baguetten og legg inn kylling og serranoskinke. Pynt med tomat, druer og salat. Ha over revet Manchego eller Parmesan.

Baguettene kan gjerne serveres varme.

Tips

Litt melon og pistasjnøtter på tallerken pynter litt opp og er meget godt sammen med baguetten.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no