Baguette med serrano og kyllingbryst
Ingredienser
- 4 baguetter
- 150 g Taga Serranoskinke
- 150 g kyllingbryst
- 70 g aioli eller majones
- 50 g Manchego eller Parmesan
- Druer, minitomat og salat
Antall porsjoner
Tilberedningstid
25 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Stek baguettene i ovnen til de får en gyldenbrun farge (litt vann på baguettene før du legger dem i ovnen gir dem en ekstra sprø skorpe). Kyllingbrystene stekes i ca. 10-12 minutter i stekeovn på ca. 200 grader.
Avkjøl baguetter og kyllingbryst før du skjærer kyllingbrystene i passe tynne skiver. Smør aioli i baguetten og legg inn kylling og serranoskinke. Pynt med tomat, druer og salat. Ha over revet Manchego eller Parmesan.
Baguettene kan gjerne serveres varme.
Tips
Litt melon og pistasjnøtter på tallerken pynter litt opp og er meget godt sammen med baguetten.
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no