Bakt torsk med chorizo
Ingredienser
600-800 g torskefilet
1 dl olivenolje
Salt og pepper
100 g Taga Chorizo
10 poteter
3 dl melk
2 ss smør
1 bunt asparges
Cherrytomater
Antall porsjoner
Tilberedningstid
30 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Legg torskefiletene i en ildfast form, pensle torsken med olivenolje og dryss litt salt og pepper over. Stekes midt i ovnen på 150 grader i ca 20min. 100 g chorizo kuttes i terninger og freses i stekepannen og legges over den ferdige fisken.
Potetmos: Skrell 10 poteter, del de i skiver og kok de møre. Slå av vannet og mos potetene med potetstapper eller stavmixer. Tilsett melk, smør og krydder og rør godt mens potetene fortsatt står på komfyren (lav varme).
Tips
Server med asparges og cherrytomater.
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no