Job_11469__2400x1200-2000x1000

Bakt torsk med chorizo

Ingredienser

600-800 g torskefilet

1 dl olivenolje

Salt og pepper

100 g Taga Chorizo

10 poteter

3 dl melk

2 ss smør

1 bunt asparges

Cherrytomater

 

Antall porsjoner

Tilberedningstid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Legg torskefiletene i en ildfast form, pensle torsken med olivenolje og dryss litt salt og pepper over. Stekes midt i ovnen på 150 grader i ca 20min. 100 g chorizo kuttes i terninger og freses i stekepannen og legges over den ferdige fisken.

Potetmos: Skrell 10 poteter, del de i skiver og kok de møre. Slå av vannet og mos potetene med potetstapper eller stavmixer. Tilsett melk, smør og krydder og rør godt mens potetene fortsatt står på komfyren (lav varme).

Tips

Server med asparges og cherrytomater.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no