chorizo-med-pasta-Taga__dsc1113

Chorizo med pasta

Ingredienser

400 g fersk pasta

250 g Taga Chorizo skåret i skiver

2 fedd hvitløk, grovhakkes

2 dl kremfløte

2 dl revet eller høvlet Parmesan

2 eggeplommer

1/2 ts kvernet pepper

2 ss hakket frisk basilikum

2 ss sitronsaft

Antall porsjoner

Tilberedningstid

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Kok pastaen “al dente”; den skal være myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges.

Fres chorizopølsen sammen med hvitløk i stekepannen et par minutter, hell i fløte og revet Parmesan, og la det koke et par minutter før du tilsetter pastaen. Skill eggene og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum, før du smaker til med sitronsaft og pepper.

Serveres med ferskt brød.

Tips

Parmesan rives eller høvles i litt store flak, bruk gjerne ostehøvel eller en potetskreller. Du kan bruke hel Chorizo som du kutter selv, eller Taga ferdigskåret Chorizo. Serranoskinke egner seg også meget godt. Skjær skivene i passe strimler, eller bruk Taga gourmetbit hvis du f.eks. ønsker å skjære skinken i terning eller tykkere strimler.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no