grillspyd-med-taga-chorizo-og-kyllingbryst-TAGA_dsc_4851

Grillspyd med chorizo og kyllingbryst

Ingredienser

  • 250 g Taga Chorizo
  • 250 g kyllingbryst
  • 150 g tomater mini/roma
  • 150 g div salat
  • Rødløk og melon

Antall porsjoner

Tilberedningstid

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Taga Chorizo er speket og trenger ikke lang steketid. Derfor er det lurt å forsteke kyllingbryst og kutte dem i terninger før man trer det på grillspydet sammen med chorizo og tomat. Pass på å vende grillspydet ofte slik at det ikke blir brent.

Salatbladene du velger å bruke, vaskes og tørkes før du evt. lager en liten dressing av olivenolje, krydder og appelsinsaft som du blander i salaten. Kutt løkringer og skjær opp litt melon som garnityr.

Tips

Denne retten kan du servere med ris, eller ganske enkelt med brød, oliven og aioli.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no