Blåskjell med chorizo
Ingredienser
- 250 g Taga Chorizo
- 1 nett friske blåskjell
- 1 løk
- 3 båter hvitløk
- Olivenolje til steking
- 4 dl hvitvin
- Sitron
Antall porsjoner
Tilberedningstid
30 minutter
Vanskelighetsgrad
Slik gjør du
Fres løk og hvitløk i litt olivenolje, tilsett chorizo som du på forhånd skjærer i skiver, la dette surre en liten stund før du tilsetter hvitvin eller vann. Legg i blåskjellene og damp dette til blåskjellene åpner seg.
Tips
Legg blåskjell og chorizo i et dypt serveringsfat og pynt med sitron, serveres varme med ristet loff med smør. Bruk gjerne kraften etter kokingen til dipp. En god hvit vin passer utmerket til denne retten.
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no