blaaskjell-med-chorizo-TAGA_dsc_5003

Blåskjell med chorizo

Ingredienser

  • 250 g Taga Chorizo
  • 1 nett friske blåskjell
  • 1 løk
  • 3 båter hvitløk
  • Olivenolje til steking
  • 4 dl hvitvin
  • Sitron

Antall porsjoner

Tilberedningstid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Fres løk og hvitløk i litt olivenolje, tilsett chorizo som du på forhånd skjærer i skiver, la dette surre en liten stund før du tilsetter hvitvin eller vann. Legg i blåskjellene og damp dette til blåskjellene åpner seg.

Tips

Legg blåskjell og chorizo i et dypt serveringsfat og pynt med sitron, serveres varme med ristet loff med smør. Bruk gjerne kraften etter kokingen til dipp. En god hvit vin passer utmerket til denne retten.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no