Serrano-Antipasti-11621

Serrano antipasti

Ingredienser

  • 70 g Taga Serranoskinke
  • 7 stk asparges
  • 14 stk sort oliven
  • 7 g pinjekjerner

Antall porsjoner

Tilberedningstid

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Slik gjør du

Rens asparges og gi dem et raskt oppkok i vann med litt smør, før du kjøler dem ned i iskaldt vann. Legg Serranoskinke på et fat og pynt med asparges, oliven og pinjekjerner.

Dette er en enkel og god forrett, eller Antipasti, vi bare må ha på reiser til Spania og Italia. Den lokale spekeskinken er aldri et dårlig valg, og som du ser på bildet kan det gjøres meget enkelt og delikat, også her hjemme i Norge.

Produkter fra oppskriften

Taga Foods AS, 
postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim

Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no