Tilbehør til Taga tapas
Ingredienser
- Lang, grønn pepper fra Spania som kalles piparras, marinert med en syrlig og god smak.
- Små sylteagurker som på spansk kalles peppinillos. Har en nydelig litt sursøt smak passer godt til spekemat og spekepølser.
- Sort oliven er et viktig tilbehør i det spanske og italienske kjøkken. Passer til de fleste retter.
- Hvitløk marinert i olivenolje. Hvitløk på spansk er ajo.
- Grønn oliven er også et must på tapasbord over hele verden!
- Blanding av hvitløk, grønn oliven og små sylteagurker som er marinert i olivenolje kalles på Spansk “Ajoliva”, blandingen har en nydelig smak som passer utmerket til de fleste tapasretter.
Antall porsjoner
Tilberedningstid
10 minutter
Vanskelighetsgrad
Produkter fra oppskriften
Taga Foods AS, postboks 8838 Solsiden, 7481 Trondheim
Forbrukerhenvendelser
Tlf: 926 11 200, e-post: post@taga.no