Grillspyd med chorizo og kyllingbryst

Grillspyd med chorizo og kyllingbryst

Ingredienser

  • 250 g Chorizo
  • 250 g kyllingbryst
  • 150 g tomater mini/roma
  • 150 g div salat
  • Rødløk og melon

Tilberedning

Taga Chorizo Sarta er speket og trenger ikke lang steketid. Derfor er det lurt å forsteke kyllingbryst og kutte dem i terninger før man trer det på grillspydet sammen med chorizo og tomat. Pass på å vende grillspydet ofte slik at det ikke blir brent.

Salatbladene du velger å bruke, vaskes og tørkes før du evt. lager en liten dressing av olivenolje, krydder og appelsinsaft som du blander i salaten. Kutt løkringer og skjær opp litt melon som garnityr.

Tilbehør

Denne retten kan du servere med ris, eller ganske enkelt med brød, oliven og aioli.

Antall porsjoner

Tilberedningstid

20
minutter

Vanskelighetsgrad