Jordbær og serranoskinke

Jordbær og serranoskinke

Ingredienser

  • 2x150g Taga Serrano Tapas
  • 500g sommerfriske jordbær

Tilberedning

Åpne pakken med serranoskinke og la den ligge en liten stund før du tar skivene fra hverandre og legger dem på et fat. Rens jordbærene og legg dem sammen med skinken før du pynter med ekebladsalat. For å gjøre denne retten ekstra spennende og smakfull, så servér gjerne tre typer kvalitetsskinker. Taga Gran Reserva, Taga Rioja Serrano og Taga Ibérico Pata Negra.

Tilbehør

Ha litt balsamicoedikk, gjerne kremet, i en skål. Dypp jordbærene i balsamicoeddiken og spis sammen med Serranoskinken, det gir den ultimate sommersmaken!

Antall porsjoner

Tilberedningstid

10
minutter

Vanskelighetsgrad

Summary
Recipe Name
Jordbær og Serrano
Published On
Preparation Time
Total Time